Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   



Regió
Tipus
Entrada
 
Sortida
 
persones
 
 

007301 CASA DEL MAR - Sant Martí d'Empúries

vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat

Referència: solhome 007301-casa-del-mar
Capacitat: de 1 a 11 persones
Preu: Des de 300 € / nit
Adreça:
Carrer de la Font - 17130 - Sant Martí d'Empúries
Telèfon: +34.34972773955
Email: admin@solhome.immo
Web: solhome.immo
Reservar
 
Disponibilitat
març 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
 
Serveis
Calefacció, Aire condicionat, Aparcament
Piscina privada, Jardi, Barbacoa
Terrassa
Dutxa, Banyera, Estenedor de roba, Aspirador, Rentadora, Planxa, Penjadors de roba
Cuina, Forn, Microones, Nevera, Rentavaixelles, Cafetera, Torradora, Batedora, Vaixella
TV satèl·lit, Wifi gratuït
Hípica, Golf
Platja, Submarinisme, Vela, Surf
Parapent, Ultra lleuger
 
 
Casa Del Mar- Gran vila amb jardí i 2 piscines a 50 metres del mar

CASA DEL MAR- GRAN VILA AMB JARDÍ I 2 PISCINES A 50 METRES DEL MAR



Totalment renovada i equipada amb aire condicionat a les 5 habitacions dobles.



La vila:

Gran vila per a dues famílies o grups amb diverses terrasses al voltant de la casa i enmig d'un gran jardí privat amb una piscina més petita al jardí davanter i una gran piscina nova al jardí del darrere.
Molt a prop de les platges. a només 8 minuts caminant i 4 minuts a Bici fins a la platja d'Empúries.



La vila té dues plantesconnectades per una petita escala interior però cadascuna equipada independentment. El preu inclou wifi i televisió per satèl·lit amb tots els canals.


Al primer pishi ha una gran cuina ben equipada amb rentaplats i microones. Dues habitacions dobles amb aire condicionat, una habitació individual, dos banys amb lavabo. Una gran terrassa oberta amb barbacoa

que dóna directament al jardí a través d´una escala exterior. Un gran saló amb aire condicionat i una gran pantalla de televisió per satèl·lit amb menjador.

A la planta baixa, que acaba de ser renovada, hi ha una nova cuina ben equipada amb rentadora i assecadora, un bany amb lavabo, tres habitacions (2 amb llit de matrimoni, 1 amb dos llits) amb accés al jardí ia la

terrassa coberta, una de les quals té una gran pantalla de televisió per satèl·lit. Una gran taula a la terrassa coberta.



Al voltant de la casa hi ha diverses terrasses amb mobles de jardí i gandules. Hi ha sol a totes les parts del jardí des del matí fins a la nit.

El jardí és molt bonic amb tota mena de plantes i arbres. Hi ha aparcaments privats per a cotxes dins del jardí emmurallat.



Al voltant:

Aquesta vila està situada en un lloc ideal per a la gent que busca tranquil·litat i esports. Els camins estan sense pavimentar i són segurs per als nens. Les platges i els voltants són ideals per practicar el kitesurf, el surf de vela, el sopar, el golf, el ciclisme i el descobriment de la natura. Per als amants de la gastronomia, hi ha alguns restaurants agradables a prop de Sant Martí d'Empúries a 5 minuts a peu i hi ha una bona opció a l'Escala i les comunitats dels voltants.



Platja d´Empúries:

Aquesta platja té una sorra fina i una ubicació ideal amb característiques que la converteixen en un lloc perfecte per als esports aquàtics, especialment els que requereixen vent. Hi ha diverses guinguetes repartides per les diferents platges de la casa! La platja d´Empúries té dues parts clarament diferenciades. Un extrem, just a sota del poble de Sant Martí, on s'hi arriba baixant unes escales. Aquesta zona també és coneguda com la Platja de Miranda (des del mirador que hi ha just a sobre d'ella) i on es troba el xiringuito Bamboleo i el xiringuito El Riuet Beach Bar (abans era Olivia) A l'altra banda, cap al nord, es troba una platja molt gran, la part més natural de la platja on es pot fer surf de vela i kitesurf. Allà hi ha el quiosquet Ukelele amb una vista espectacular sobre tota la platja des de Sant Martí d'Empúries fins a Roses.



El preu inclou roba de llit, tovalloles i draps de cuina.

La taxa turística s'haurà de pagar en arribar a l'agència. (NO inclòs al preu)

Diposita 500€ mitjançant preautorització amb targeta

 
 


  Ves a...

Penedès

vinum.cat

  Notícies d'enoturisme

Fira de les Cooperatives agricoles del Priorat

 



Situació
 
Comparteix-ho a:
 
vinum.cat  Wine in Moderation