Cercador de vins i caves
|
VINÍCOLA DE NULLES
|
|
Raval Sant Joan 7
43887
-
Nulles
|
Tel: 977602622
|
|
|
|
|
|
L'empresa
|
La Cooperativa agrícola de Nulles es va fundar en 1917. Vinaters i tècnics, associats, formen un equip humà que, des del principi han apostat pel progrés i pel futur.
Som persones amb objectius de futur, que sabem aglutinar el jove esperit i la calor de l'experiència. Aquest llaç és l'artífex d'uns productes artesanals, elaborats i amb solera.
En la nostra empresa, l'alta tecnologia i l'artesania, símbols sovint oposats, conviuen en harmonia singulars, fruit de la gestió d'un equip altament qualificat, on la joventut i l'experiència s'uneixen cap a una mateixa finalitat: la qualitat dels seus vins i caves.
|
La terra
|
Som vinaters, arrelats en una terra que estimem, que ens ha vist néixer i que any rere any reneix per a nosaltres oferint-nos un esclat de llum i essència concentrada en les nostres vinyes, en els nostres raïms.
La nostra terra, barreja privilegiada de components i ubicació, formen una base acollidora per a les nostres vinyes i de manera natural dóna al nostre vi el grau idoni i necessari i una acidesa especial als nostres caves.
|
El celler
|
La Cooperativa es va fundar en 1917, però no va ser fins al 29 de desembre de 1919 quan es van iniciar les obres de construcció de la seva bodega, sent la collita de 1920 la primera en omplir els seus dipòsits.
La decisió unànime per part dels socis en l'elecció de César Martinell com a arquitecte del projecte es va basar en l'experiència de què disposava en la construcció de les anomenades "Catedrals del Vi".
L'edifici, de pedra i maó, està dissenyat de manera que la llum i la temperatura que s'aconsegueix a través de les seves finestres influeixen de manera favorable en el procés d'elaboració del vi.
|
L'elaboració
|
Dia a dia, complementant l'experiència amb la investigació, busquem la millora de la qualitat dels nostres productes.
Per això, no hem dubtat d'incorporar noves tecnologies a l'elaboració artesanal. Un procés estudiat i comprovat dóna la màxima fiabilitat a la nostra marca.
Les inversions realitzades (mes de 125 milions de pessetes 753.012 euros) han fet possible que el most es transformi en l'interior de dipòsits d'acer, alhora que han aportat al procés rutinari de la recollida del raïm els avantatges de la tecnologia punta cap a l'operativitat del sistema.
Noves tècniques i un seguiment acurat dels processos, des del cep fins al producte acabat, donen una nova visió al nostre projecte: la millora de la qualitat preval per sobre de la quantitat als productes exclusius i selectes que surten de la nostra bodega.
|
|
|
|