Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

ALIMENTARIA 2014: SALÓ INTERVIN

divendres, 28 de març de 2014
ALIMENTARIA 2014: SALÓ INTERVIN

Aquest  dilluns 31 de març arriba el saló professional Alimentaria 2014 fins al 3 d’abril, un dels salons d’alimentació i begudes més destacats del món. Una cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització del sector.


Alimentaria 2014 contarà amb gairebé 100.000 m2 al recinte de Gran Via 2 de la Fira de Barcelona distribuïts en 14 salons diferents conceptualitzats en base al producte o al seu origen. Un d’aquets 14 salons, Intervin,  estarà dedicat exclusivament al món del vi amb l’objectiu d’atraure importadors, distribuïdors, majoristes, agents, negociadors de vi per a l’exportació, sommeliers i xefs, entre d’altres professionals del món del vi.  

 

Al saló s’hi presentarà una àmplia oferta en vins, negres, blancs, rosats, caves, generosos, dolços, espumosos i begudes espirituoses per part de les 650 empreses vinícoles que hi participaran amb l’objectiu d’accedir a mercats emergents. També hi haurà espai per a les Comunitats Autònomes i Consells Reguladors puguin promocionar els vins de petits i mitjans productors.

 

Per últim al saló també hi podem trobar l’espai Vinorum dedicat exclusivament al tast, on s’hi presentaran els 50 vins més innovadors i provocadors que probablement marquin tendència.  

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

Via Edetana Blanc 2016


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation