Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Arrels del Vi

dijous, 16 de maig de 2013
Arrels del Vi

La fira professional de vins de la DO Empordà se celebra a Sant Martí d’Empúries aquest cap de setmana. Arrels del Vi s’obre a tot el món per a presentar els millors vins de la zona.


La sisena edició de la fira Arrels del Vi arriba a Sant Martí d’Empúries, consolidada com l’única fira professional d’aquestes característiques oberta al públic general. A més, arriba en un moment molt dolç per a la DO Empordà, que va vendre gairebé cinc milions d’ampolles el 2012, un 13% més que l’any anterior.

 

I encara hi ha més; els vins de la DO Empordà han rebut nombrosos reconeixements durant els últims mesos. Als premis nacionals i internacionals se suma, per exemple, el fet que uns quaranta dels seus vins van rebre la qualificació d’“excel·lents” a la Guía Peñín 2013, un 22% més que l’any anterior.

 

Per al públic general, es tracta d’un lloc ideal per a tastar-hi els millors vins empordanesos i comprar a preu de celler. El nom de la fira, Arrels del Vi, prové de les excavacions de la colònia grega Emporion, on es van trobar proves de que la vinicultura va arribar ala Península Ibèricaa través d’aquest punt. Es tracta, doncs, d’un lloc privilegiat per a celebrar-hi una fira de vins, ja que la zona té una tradició vitivinícola de més de 26 segles d’història.

 

L’entrada inclou una degustació dels millors vins de la DO Empordà, 1 copa Schott, ecològica i resistent, una visita guiada a les ruïnes d’Empúries i degustació de “mulsum” (el vi de l’antiga Roma), tapes de maridatge i fins i tot tallers creatius per als més petits.

 

Podeu consultar més informació sobre la fira Arrels del Vi aquí: www.arrelsdelvi.com

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation