Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Fira del Vi de Falset

dijous, 2 de maig de 2013
Fira del Vi de Falset

Aquest cap de setmana, Falset acull la 18a Fira del Vi (Mostra de vins de les DO de la comarca del Priorat), amb una seixantena d’expositors i la programació d’una cinquantena d’actes.


Dissabte i diumenge, entre les 11 i les 21h, el carrer Miquel Barceló de Falset s’omplirà amb les parades dels cellers de la zona. Durant aquests dos dies, hi haurà activitats de tot tipus: tastos ja clàssics com la Nit de les Garnatxes organitzada pel Celler de Capçanes o presentacions de vins de cellers particulars.

 

També hi haurà actes populars, com una nova edició de la Cuina del Vi, el diumenge, en què es donaran a conèixer els plats de la comarca i un dels principals ingredients serà el vi. Finalment, dilluns que ve se celebrarà el Tast de Professionals.

 

Gràcies a la Fira del Vi, la comarca del Priorat torna a ser, durant uns dies, una de les capitals vinícoles de l’Estat i del món. A més, aquest any la fira arriba en un moment en què les denominacions d’origen de la comarca (DO Montsant i DOQ Priorat) han fet públiques les bones dades de comercialització dels seus vins al llarg de l’any passat.

 

Amb aquesta fira, es pretén continuar millorant aquestes dades i seguir apropant els vins catalans al consumidor de proximitat. La Fira del Vi de Falset vol aconseguir, sobre tot, la identificació del consumidor amb els vins del territori.

 

www.firadelvi.org

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE ESPECIAL GRAN RESERVA


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation