Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Land of Grapes

dijous, 9 de maig de 2013
Land of Grapes

Land of Grapes és una nova iniciativa que ofereix la possibilitat de participar interactivament a les vinyes dels millor cellers espanyols.


Aquest nou projecte web ofereix al consumidor la possibilitat de participar en el procés d’elaboració del vi d’alguns dels millors cellers d’Espanya. Aquesta experiència vincula l’usuari amb el celler mitjançant un seguiment online del procés d’elaboració i un seguit de trobades presencials en què es visiten les vinyes i es fan tasts i dinars.

 

El producte d’aquesta relació tan propera amb el celler acaba sent un vi personalitzat. L’objectiu de la iniciativa és “traslladar l’experiència, el dia a dia d’aquests cellers excepcionals al nostre client, perquè pugui sentir-se part del procés d’elaboració d’un vi”, segons David Plana, fundador de Land of Grapes.

 

Els packs Land of Grapes tenen preus molt diversos, des dels 110€ del pack Essential, que inclou 6 ampolles de vi personalitzat, fins als 341,50€ del pack Experience, que també inclou una visita exclusiva al celler amb tast de vins i menjar per a dues persones. Fins i tot es poden fer packs a mida.

 

Els cellers que compten amb aquest servei, pel moment, són Alta Alella (DO Alella), Albet i Noya (DO Penedès), La Vinyeta (DO Empordà), Mas Blanc (DOQ Priorat), Solar Viejo (DOCa Rioja), Vaquos-Valbuena de Duero (DO Ribera del Duero), Vaquos Rueda (DO Rueda), Vinyes del Terrer (DO Tarragona) i Vinyes Domènech (DO Montsant).

 

www.ca.landofgrapes.com

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 DAHLIA 2013 - DO PENEDÈS


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation