Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Seminari de vins catalans de garnatxa a Zurich

divendres, 22 de febrer de 2013
Seminari de vins catalans de garnatxa a Zurich

Deu vins catalans van estar presents al seminari de vins de garnatxa que va tenir lloc el passat 18 de febrer a Zurich, Suïssa.


La jornada va començar amb un Showroom de vins de diferents zones d’Espanya, en què hi havia presència de les 11 Denominacions d’Origen catalanes. Més tard, el sommelier i periodista David Schwarzwälder va fer un seminari sobre els vins catalans elaborats amb garnatxa davant d’un públic professional de més de 100 persones.

 

La garnatxa és una varietat de raïm que es pot trobar a totes les Denominacions d’Origen catalanes, però és especialment important a les DO Empordà, DO Montsant, DOQ Priorat i la DO Terra Alta. A més, és una varietat molt versàtil que permet l’elaboració de vins de tot tipus: blancs secs i dolços, vins escumosos, generosos, vins negres secs i dolços...

 

L’Associació Vinícola Catalana va participar en aquest seminari per a promoure els vins catalans a l’estranger. Dins del seu programa de promoció exterior, també té programat un Showroom de vins catalans a Washington DC el proper abril, una missió inversa amb Estats Units al juny i, al mateix mes, un altre Showroom a Suïssa.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

Guilera AGOSARAT


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation