Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Surt al mercat el TU RAI... el nou vi del celler Vila Corona

dimecres, 14 de desembre de 2011
Surt al mercat el TU RAI... el nou vi del celler Vila Corona

El celler Vila Corona llança al mercat el Tu rai... 2010 un nou vi elaborat amb varietats autòctones del Pallars Jussà: Morastell, Garnatxa negra i Ull de Llebre. Totes elles, plantades al terrer format per el gresos d’areny del Cretaci superior i l’argila roja del Garumnià (Fàcies Tremp).


El celler Vila Corona llança al mercat el Tu rai... 2010 un nou vi elaborat amb varietats autòctones del Pallars Jussà: Morastell, Garnatxa negra i Ull de Llebre. Totes elles, plantades al terrer format per el gresos d’areny del Cretaci superior i l’argila roja del Garumnià (Fàcies Tremp).

Fermentat amb llevat autòcton i envellit cinc mesos en bóta de roure, el Tu Rai... és un vi fresc, aromàtic i amb un lleuger final de tanicitat que, tanmateix, no emmascara un bon retrogust.

Segons van explicar els responsables del celler, el tu Rai... “és un vi que rememora el vi dels nostres avantpassats”. El celler Vila Corona pertany a la Denominació d'Origen Costers del Segre i està inclòs dins de la Ruta del Vi.

MMC Comunicació Vinum.cat

 

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE ESPECIAL GRAN RESERVA


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation