Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Vinthink, la xarxa social dels aficionats al vi

dijous, 24 de gener de 2013
Vinthink, la xarxa social dels aficionats al vi

Vinthink és una xarxa social adreçada als consumidors de vi, on hi poden compartir informació i experiències sobre vins que han tastat i accedir a recomanacions d’altres usuaris. A més, també s’hi poden trobar esdeveniments i activitats relacionades amb el món del vi.


La idea inicial dels creadors de Vinthink era fer una aplicació per a mòbils en què la gent pogués apuntar els vins que tastava i les sensacions que li havien provocat. És a dir, inicialment es tractava d’una mena de bloc de notes 2.0. Però aquesta idea va anar evolucionant i actualment Vinthink és una xarxa social complexa, similar a Facebook o Foursquare, però centrada en el món del vi.

 

Els usuaris poden valorar els vins que tasten, proposar-ne de nous i recomanar aquells que prefereixen. Amb aquesta plataforma, el món del vi es fa accessible a tothom, doncs qualsevol persona hi pot opinar obertament, sense necessitat de ser cap expert. I per als cellers es tracta d’una bona eina de promoció, ja que hi poden publicar esdeveniments que arribin a la gent que realment gaudeix del vi.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 vi negre 2012 Ecològic DO PENEDÈS


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation