Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Vivino, l'aplicació mòbil per a iniciar-se al món del vi

dijous, 7 de març de 2013
Vivino, l'aplicació mòbil per a iniciar-se al món del vi

Vivino és una aplicació per a iPhone i Android pensada especialment per aquells que volen introduir-se al món del vi. Es tracta d’una aplicació amb una base de dades de més de 500.000 marques de vins que ens permet recordar els vins que hem tastat i saber-ne una mica més.


Tot i que hi ha moltes aplicacions per als aficionats al vi, poques pensen en aquells que no en són uns autèntics experts. Vivino, però, és ideal per a iniciar-se al món del vi i descobrir què t’agrada i què no. El seu funcionament és molt senzill; l’usuari escaneja el vi que està tastant i l’aplicació el busca a la seva base de dades per a mostrar-ne la informació. L’usuari, llavors, pot puntuar el vi, apuntar-ne el preu o afegir-hi notes personals.

 

Gràcies a aquesta aplicació, els aficionats al vi tindran una llista en què recordaran els vins que han tastat i quins són els que més els han agradat. A més, els comentaris i puntuacions dels vins tastats per altres usuaris poden ajudar la resta de la comunitat que utilitza l’aplicació. Vivino també et permet conèixer la selecció de vins del restaurants, supermercats i botigues de licors de la teva zona.

 

El fundador de Vivino, Heini Zachariasen, diu que els vins que pot identificar l’aplicació són de marques reconeixibles; “els vins que cobrim no seran els millors, seran normals, amb la qualitat  suficient”. També destaca que l’aplicació no va dirigida per aquells que vulguin ser experts sommeliers, sinó “a la gent normal”.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation