Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Actividades enoturísticas en Artcava

dilluns, 3 de juny de 2013
Actividades enoturísticas en Artcava

Artcava és un celler nascut l’any 2004 que sempre ha apostat per ser més que un celler. És per això que organitzen tallers periòdics i esporàdics relacionats amb el cava, la gastronomia i les vinyes.


El celler Artcava ofereix tallers per a totes les edats, per a grups d’amics i empreses... sempre adaptats a les necessitats de cada grup. Ofereixen els cursos en català, anglès, italià i castellà i han estat reconeguts com a Celler SICTED, que compleix la normativa del Sistema Integral de Qualitat Turística en destí, per Turisme d’Espanya.

 

Calçotades a la masia, rutes en segway entre les vinyes... però, sens dubte, el taller més destacat és el de “Crea el teu propi cava”. L’activitat consta de 3 sessions privades amb l’enòleg. A la primera, es tria el vi base i s’escullen el tipus d’ampolla, la xapa i l’etiqueta. La segona és la sessió d’omplert i a l’última es fa el desgojat i es vesteixen les ampolles.

 

El cava es deixa llest per al consum i els assistents al taller poden gaudir d’aquestes ampolles, fetes per ells mateixos, a casa seva. Un cava artesà realitzat en una activitat diferent. Si us interessa, podeu demanar més informació o reservar la vostra plaça a info@artcava.com.

 

Però aquesta és només una de les propostes del celler, que vol introduir en la cultura del cava a tot aquell que hi estigui interessat. Si voleu saber-ne més, visiteu el seu web: www.ericenguita.cat

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE ESPECIAL GRAN RESERVA


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation