Amb la inauguració del seu nou celler Altavins Viticultors aposta per la renovació i el creixement. L’empresa, creada l’any 2001 per Joan Bautista Arrufí, Jordi Casadó i Xavier Arraya, es caracteritza per la gran qualitat dels seus productes i el control absolut en el procés d’elaboració.
El nou celler disposa d’una capacitat per a elaborar 115.000 litres en dipòsits d’acer inoxidable de diferents mides, entre 3.000 fins a 16.000 litres. Això permet ajustar l’elaboració més adient al tipus de vi i a les varietats utilitzades. Disposa així mateix d’una sala de barriques climatitzada de 80 m2, que permet un parc de barriques de més de 120 barriques, i d’un magatzem climatitzat per a la guarda del vi, ja en ampolla, amb una capacitat total de 125.000 ampolles.
Altavins ha projectat la construcció d’una zona de visita i tast de vins, amb zona de botiga i oficines.
El nou celler triplica les dimensions vers l’anterior i suposarà una millora en la producció i el creixement del celler i la gestió de les activitats d’aquest.
Fotografia: Altavins Viticultors
|