Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Loxarel: Ecologia, sostenibilitat i qualitat

dilluns, 7 de gener de 2013
Loxarel: Ecologia, sostenibilitat i qualitat

Des de fa una dècada, el celler Loxarel aposta per l'agricultura ecològica, un sistema respectuós amb el medi ambient i amb el propi vi, ja que els tractaments i processos en l'elaboració són mínimament agressius, aconseguint vins i caves d'una qualitat excel•lent.


Amb un clar objectiu innovador i, alhora, promotor de l'agricultura ecològica i sostenible, Loxarel treballa les seves finques emprant l'agricultura biodinàmica, un mètode d'agricultura ecològica que tracta les granges com a organismes complexos i se sustenta en l'equilibri entre plantes i animals. Es tracta d'un mètode en què no està permès l'ús d'herbicides i pesticides a les vinyes. L'agricultura ecològica no només produeix productes sans i naturals, sinó que manté la biodiversitat de l'entorn.

 

El 2011 el consum de vi ecològic es va incrementar entre el 5 i el 15 % a Europa. A nivell mundial, Espanya és el país amb una major producció de vi ecològic, sent la denominació d'origen Catalunya, amb 110 elaboradors, la més productiva de l'estat. El preu del vi ecològic s'incrementa tan sols en un 10% respecte al no-ecològic.


Fotografia: http://www.facebook.com/loxarel?fref=ts

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE BLANC DE NOIRS


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation