Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Loxarel, un pas endavant

dijous, 19 de juliol de 2012
Loxarel, un pas endavant

El celler Loxarel, dirigit per Josep Mitjans i Teresa Nin, ha decidit, 25 anys després de la seva incorporació al Consell Regulador del Cava, fer un pas endavant i etiquetar els seus escumosos sota els paràmetres del Mètode Tradicional de la DO Penedès. Aquesta difícil decisió s’entén com una oportunitat per identificar més clarament els seus productes amb el territori que representen.


El celler, ubicat a la Finca de Cal Mayol, a Vilobí del Penedès, treballa amb el sistema d’agricultura ecològica i practica les tècniques biodinàmiques i considera que l’extens territori que comprèn la DO Cava, amb 159 municipis arreu de l’Estat espanyol (entre els quals n’hi ha de la Mancha, la Comunitat Valenciana o La Rioja) no permet aprofundir en les tipicitats territorials tan clarament com el Mètode Tradicional Penedès.

 

L’esperit innovador, inquiet i atrevit de Josep Mitjans es reflecteix en l’últim projecte de Loxarel: 109 Gran Reserva 2002, un cava 90% xarel•lo, amb més de 109 mesos de criança, i que ha estat valorat amb 95 punts a la prestigiosa guia de vins Parker.

 

LOXAREL

http://vins.loxarel.com/

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

CYGNUS 1+1=3 CAVA BRUT - ECOLÒGIC


vinum.cat

  Visita el celler...

U MES U FAN TRES S. L.


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation