Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

"Penedès. Bellesa perenne" a Cava Guilera

divendres, 22 de novembre de 2013
"Penedès. Bellesa perenne" a Cava Guilera

El celler Cava Guilera organitza durant tot l’any la visita “Penedès. Bellesa perenne”, una proposta que permet conèixer a fons la seva activitat.


La visita comença amb el visionat del documental Cavasfera, de 15 minuts, i continua amb un passeig per les vinyes del voltant de la masia. Després es visita el celler i s’explica el procés de l’elaboració del cava, i finalment es degusta un Cava Guilera Reserva i un Cava Guilera Gran Reserva.

 

Amb aquesta activitat, els participants poden descobrir la màgia de les vinyes del Penedès, que canvien durant l’any i es converteixen en tot un espectacle visual. A més, poden conèixer de més a prop aquest celler familiar, especialitzat en l’elaboració artesanal de caves de criança.

 

La visita està conduïda per Pere Guilera, propietari, enòleg i viticultor del celler, i té una durada d’entre 90 minuts i 2 hores. Es pot fer durant tot l’any els dissabtes, diumenges i festius a les 11h, però també es pot contactar amb el celler per fer-la en un altre moment.

 

Si hi esteu interessats i en voleu saber més, visiteu el web de Cava Guilera.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

CYGNUS 1+1=3 CAVA BRUT NATURE - ECOLÒGIC


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation