Notícies de cellers
|
|
|
dijous, 13 de març de 2014
El Domus Pensi 2008 ha estat distingit amb 90 punts Parker.
|
|
|
|
dijous, 19 de desembre de 2013
El celler Edetària llença l’etiqueta #NadalEdetària, sota la qual aniran traient notícies i curiositats sobre el món del vi i el Nadal.
|
|
|
|
divendres, 22 de novembre de 2013
El celler Cava Guilera organitza durant tot l’any la visita “Penedès. Bellesa perenne”, una proposta que permet conèixer a fons la seva activitat.
|
|
|
|
dilluns, 8 de juliol de 2013
El celler de Barberà de la Conca ofereix una visita guiada molt completa en què també es poden degustar els seus vins.
|
|
|
|
dilluns, 3 de juny de 2013
Artcava és un celler nascut l’any 2004 que sempre ha apostat per ser més que un celler. És per això que organitzen tallers periòdics i esporàdics relacionats amb el cava, la gastronomia i les vinyes.
|
|
|
|
dilluns, 8 d’abril de 2013
El celler Alella Vinícola ha presentat els seus primers vins elaborats a Menorca, en col·laboració amb les Bodegues Menorquines d’Es Mercadal.
|
|
|
|
dilluns, 11 de març de 2013
Després d’una aturada de dos mesos, la Vinícola de Nulles ha recuperat la iniciativa Vinitcultura. Aquesta activitat, que va començar el 2011, consisteix en una visita teatralitzada nocturna al celler i un sopar de maridatge.
|
|
|
|
dimecres, 20 de febrer de 2013
El celler Alella Vinícola investigarà la varietat per excel·lència de la Denominació d’Origen Alella, la Pansa Blanca, gràcies a un acord amb la Universitat de Barcelona.
|
|
|
|
dilluns, 28 de gener de 2013
El primer vi embotellat pel celler Edetària ha estat el Via Terra 2012, un vi blanc fet amb garnatxa blanca. Després de quatre mesos de vinificació, ja és a les botigues.
|
|
|
|
dilluns, 7 de gener de 2013
Des de fa una dècada, el celler Loxarel aposta per l'agricultura ecològica, un sistema respectuós amb el medi ambient i amb el propi vi, ja que els tractaments i processos en l'elaboració són mínimament agressius, aconseguint vins i caves d'una qualitat excel•lent.
|
|
|