Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

La DO Catalunya continua a escena

dimarts, 12 de febrer de 2013
La DO Catalunya continua a escena

La campanya “La DO Catalunya surt a escena” continua enguany amb més maridatges artístics. Aquest mes de febrer, els seus vins estaran presents a diferents estrenes teatrals.


El Teatre Nacional de Catalunya, per exemple, estrenarà “Groenlàndia” de Jordi Faura el dia 13 de febrer i “Una història catalana” de Jordi Casanovas el dijous 28. En finalitzar aquestes estrenes, els assistents podran tastar diferents vins de la DO Catalunya de la mà d’una de les seves sommeliers. El Teatre Tantarantana també participa d’aquesta iniciativa, i el dia 27 de febrer, abans de l’estrena de “Si no ens paguen, no paguem” de Dario Fo, la DO Catalunya oferirà un tast de benvinguda als assistents.

 

D’altra banda, el 14 de febrer hi haurà la cinquena sessió del cicle “Tasta Catalunya al Lliure”, una activitat mensual en què els espectadors del Teatre Lliure (Montjuïc) poden gaudir d’un maridatge exclusiu de vi i teatre; en Jordi Oriol marida tres vins de la DO Catalunya amb fragments d’obres teatrals que potencien les seves característiques.

 

L’objectiu de la campanya “La DO Catalunya surt a escena” és difondre la cultura del vi, amb el missatge de que el vi és cultura. Els maridatges proposats, doncs, permeten als assistents “aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques”.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 DAHLIA 2013 - DO PENEDÈS


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation