Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

La DO Penedès, reconeguda a nivell internacional

divendres, 25 de gener de 2013
La DO Penedès, reconeguda a nivell internacional

La Denominació d’Origen Penedès es troba entre les 4 DO’s més reconegudes a nivell internacional. Els resultats de dos estudis independents reconeixen així la Denominació d’Origen, que valora molt positivament aquestes dades.


El primer estudi, de la revista Cupatges, se centra només en els vins catalans i s’ha basat en una enquesta realitzada a 50 periodistes internacionals especialitzats i membres de la FIJEV (Federació Internacional de Periodistes i Escriptors del Vi i Espirituosos). La DO Penedès es troba entre les quatre més conegudes i més ben valorades de Catalunya per la qualitat general de l’oferta dels seus vins.

 

L’altre estudi, realitzat per la consultora experta en mitjans i comunicació empresarial Castro Galiana, analitza la comunicació en la indústria del vi. En aquest estudi han entrat totes les DO’s de l’estat espanyol i se n’ha analitzat l’aparició en premsa durant el 2012 (sense comptar la publicitat). La DO Penedès s’hi ha situat també entre les 4 primeres denominacions, que juntes sumen la meitat de la informació i imatge sobre vins i cellers aparegudes a la premsa escrita espanyola.

 

La DO Penedès afirma que aquests resultats són molt positius per a les vendes internacionals, destacant que el comerç exterior suposa el 25% de les seves operacions.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE ESPECIAL GRAN RESERVA


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation