Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Priorat Versió Original

divendres, 8 de març de 2013
Priorat Versió Original

La iniciativa Priorat Versió Original ofereix una nova manera de fer turisme. La casa rural Perxe proposa trobades amb artistes i pensadors, que comparteixen un cap de setmana amb la resta de persones allotjades a la casa.


Les propostes d’enoturisme al Priorat són cada cop més nombroses i més originals. Priorat Versió Original, si bé no és una proposta únicament d’enoturisme, és una aposta molt clara pel maridatge de totes les expressions que podem trobar al Priorat: cultura, gastronomia, paisatges, enologia...

 

El seu objectiu és aconseguir que la gent s’acosti al Priorat i el conegui una mica més a fons. Roser Vernet, impulsora d’aquesta iniciativa, diu que el Priorat és un territori “on l’escala dels espais i paisatges físics i humans i els ritmes que pauten les hores encara mantenen unes relacions equilibrades”. Durant un cap de setmana, els allotjats a la casa poden gaudir d’aquest ambient i ritme de vida relaxat, tot parlant amb els artistes convidats sobre la seva obra i sobre allò que volen transmetre.

 

Roser Vernet, a més de regentar la casa rural, hi va crear el Centre Quim Soler, una mena de biblioteca en què es fusionen el vi i la literatura. Les iniciatives d’aquest tipus serveixen, sens dubte, per acostar una miqueta més diferents àmbits de la cultura i, a partir de la seva barreja, fer-ne una experiència única.

 

Priorat Versió Original, per exemple, ofereix en un sol cap de setmana dinars i sopars de gastronomia típica de la zona, intercanvis amb persones interessants de qualsevol àmbit (ja siguin escriptors, filòsofs, músics o geògrafs), visites a cellers i tastos i una ampolla de vi de la DOQ Priorat o la DO Montsant.

                                          

Si us sembla una proposta interessant, en podeu descobrir més al seu blog: http://prioratversiooriginal.wordpress.com

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT ROSÉ SELECCIÓ


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation