Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Enoturisme en Burricleta

dimecres, 20 de març de 2013
Enoturisme en Burricleta

El centre Burricleta Penedès-Garraf inaugura una nova ruta circular que uneix Vilafranca amb el celler d’Albet i Noya de Sant Pau d’Ordal.


Aquesta nova ruta, de 25km de distància i una dificultat mitjana, se suma a les nombroses propostes del centre Burricleta Penedès-Garraf que fusionen esport, enoturisme i respecte pel medi ambient. Les rutes es fan en Burricleta, una bicicleta elèctrica de pedaleig assistit que permet recórrer llargues distàncies sense gaire esforç.

 

La idea encaixa perfectament amb la filosofia del celler Albet i Noya, pioner en el cultiu de vins ecològics, perquè respecta totalment la natura i l’entorn. Segons el celler, “la ruta està pensada per a grups, famílies o parelles que vulguin passar un dia al Penedès d’una manera 100% sostenible: poden arribar a Vilafranca en transport públic i fan la ruta circular amb la Burricleta des de Vilafranca fins al celler entre vinyes”.

 

La ruta passa pels pobles de La Granada, San Sebastià de Gorgs i Sant Pau d’Ordal i en la segona part s’endinsa a zones més boscoses del Parc Natural del Garraf. Un cop al celler d’Albet i Noya, es poden visitar les seves instal·lacions i conèixer el procés d’elaboració dels seus vins ecològics, a més de descobrir el seu projecte de recuperació de varietats autòctones perdudes. Al final de la visita se’n poden tastar alguns vins i escumosos per agafar forces per a la tornada.

 

La ruta es complementa amb un GPS amb audioguia, de manera que cadascú pot anar al seu ritme seguint-ne les indicacions. A més, aquesta audioguia informa en alguns punts del recorregut d’anècdotes o dades interessants de les vinyes i pobles per on es passa.

 

En podeu veure tota la informació en aquest enllaç:

http://burricleta.com/es/route/bodegas-albet-i-noya

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE ROSAT PINOT NOIR


vinum.cat

  Visita el celler...

Heretat Guilera, sl.


Lavern (Subirats)
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation