Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Les nits al Castell del Vi

dijous, 9 d’agost de 2012
Les nits al Castell del Vi

Coincidint amb la reobertura del museu, La Fundació Castell del Vi ha programat un cicle d’activitats culturals en horari nocturn al Castell del Vi de Falset.


El 10 d’agost s’estrenarà el cicle “Les nits al Castell” amb una jornada de portes obertes des de les 19h fins a mitjanit, coincidint amb la primera edició de la nit de tapes i música. El cicle, organitzat per diversos restauradors de Falset té com a objectiu promoure l’enogastronomía, el turisme i els actius culturals de la capital del Priorat, com l’emblemàtic Castell del Vi que es podrà visitar gratuïtament.

 

Cada divendres al vespre dels mesos d’agost i setembre es programaran activitats culturals per als visitants al museu, en el marc del cicle “Les nits al Castell”, com un tast d’iniciació als vins, un concert musical, un espectacle de dansa, lectura de contes i textos que versin sobre el vi i l’observació dels estels, entre altres. Tots els actes estaran relacionats amb el món del vi, el paisatge, el Castell i el Priorat.

 

Aquest cicle és un primer pas per implementar una oferta global i continuada d’activitats enoturístiques al Castell del Vi.

 

 

Fotografia: www.falset.org/

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT


vinum.cat

  Visita el celler...

CELLER DE L´ABADIA


Gratallops
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation