Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Segona edició de la caminada popular Nordic Walking entre vinyes

dilluns, 11 de juny de 2012
Segona edició de la caminada popular Nordic Walking entre vinyes

A iniciativa del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, els propers 16 i 17 de juny tindrà lloc la segona edició de l’Alt Penedès Nordic Walking, una interessant proposta per a conèixer espais naturals i vinyes del nostre territori de forma saludable.


Vilafranca i Mediona seran el marc d’aquesta innovadora proposta, que per segon any consecutiu pretén apropar la Marxa Nòrdica, disciplina cada cop més estesa al nostre país, i descobrir al mateix temps racons de la nostra geografia.

 

El primer dia l’activitat consistirà en una jornada formativa d’iniciació a la tècnica de la Marxa Nòrdica i una sortida a la muntanya de Sant Pau. A la segona jornada, el diumenge 17, es proposaran tres recorreguts diferents, segons els nivells dels participants: un recorregut de 15 a 18 km, un de 12 a15 km, i un de 7 a8 km.

 

La caminada està oberta a qualsevol persona i no és imprescindible conèixer la tècnica de la Marxa Nòrdica ni fer-la amb bastons.

 

Tota la informació necessària sobre les inscripcions i les condicions de participació del Nordic Walking entre vinyes es poden consultar al web www.nordicwalkingseries.com

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

Guilera Musivari


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation