Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Cercador de vins i caves

vi negre, vi blanc, vi rosat, cava Cava
vi negre, vi blanc, vi rosat, cava Vi blanc
vi negre, vi blanc, vi rosat, cava Vi dolç
vi negre, vi blanc, vi rosat, cava Vi negre
vi negre, vi blanc, vi rosat, cava Vi rosat
 
 
vins catalunya Alella
vins catalunya Catalunya
vins catalunya Cava
vins catalunya Conca de Barberà
vins catalunya Empordà
vins catalunya Montsant
vins catalunya Penedès
vins catalunya Priorat
vins catalunya Sense D.O.
vins catalunya Tarragona
vins catalunya Terra Alta
 
 

VINÍCOLA DE NULLES

Raval Sant Joan 7
43887 - Nulles
Tel: 977602622
http://vins.vinicoladenulles.com
botiga@casinulles.com

vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat

vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat vinum.cat
L'empresa
La Cooperativa agrícola de Nulles es va fundar en 1917. Vinaters i tècnics, associats, formen un equip humà que, des del principi han apostat pel progrés i pel futur.

Som persones amb objectius de futur, que sabem aglutinar el jove esperit i la calor de l'experiència. Aquest llaç és l'artífex d'uns productes artesanals, elaborats i amb solera.

En la nostra empresa, l'alta tecnologia i l'artesania, símbols sovint oposats, conviuen en harmonia singulars, fruit de la gestió d'un equip altament qualificat, on la joventut i l'experiència s'uneixen cap a una mateixa finalitat: la qualitat dels seus vins i caves.
La terra
Som vinaters, arrelats en una terra que estimem, que ens ha vist néixer i que any rere any reneix per a nosaltres oferint-nos un esclat de llum i essència concentrada en les nostres vinyes, en els nostres raïms.

La nostra terra, barreja privilegiada de components i ubicació, formen una base acollidora per a les nostres vinyes i de manera natural dóna al nostre vi el grau idoni i necessari i una acidesa especial als nostres caves.
El celler
La Cooperativa es va fundar en 1917, però no va ser fins al 29 de desembre de 1919 quan es van iniciar les obres de construcció de la seva bodega, sent la collita de 1920 la primera en omplir els seus dipòsits.

La decisió unànime per part dels socis en l'elecció de César Martinell com a arquitecte del projecte es va basar en l'experiència de què disposava en la construcció de les anomenades "Catedrals del Vi".

L'edifici, de pedra i maó, està dissenyat de manera que la llum i la temperatura que s'aconsegueix a través de les seves finestres influeixen de manera favorable en el procés d'elaboració del vi.
L'elaboració
Dia a dia, complementant l'experiència amb la investigació, busquem la millora de la qualitat dels nostres productes.

Per això, no hem dubtat d'incorporar noves tecnologies a l'elaboració artesanal. Un procés estudiat i comprovat dóna la màxima fiabilitat a la nostra marca.

Les inversions realitzades (mes de 125 milions de pessetes 753.012 euros) han fet possible que el most es transformi en l'interior de dipòsits d'acer, alhora que han aportat al procés rutinari de la recollida del raïm els avantatges de la tecnologia punta cap a l'operativitat del sistema.

Noves tècniques i un seguiment acurat dels processos, des del cep fins al producte acabat, donen una nova visió al nostre projecte: la millora de la qualitat preval per sobre de la quantitat als productes exclusius i selectes que surten de la nostra bodega.


  Ves a...

Pla de Bages

vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat

  Notícies d'enoturisme

Fira de les Cooperatives agricoles del Priorat

 
Situació
 
Comparteix-ho a:
 
vinum.cat  Wine in Moderation