Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Catalunya triomfa a FIVE

dimarts, 25 de juny de 2013
Catalunya triomfa a FIVE

Navarra ha estat la comunitat més premiada a la IX edició del Concurs Nacional de Vins Ecològics d’Estella, seguida de Catalunya, que s’ha endut sis medalles.


El jurat del Concurs organitzat per FIVE, la Fira Internacional del Vi Ecològic, ha atorgat medalles d’or i plata a 28 vins de tot Espanya. Els vins catalans s’han endut dues medalles d’or i quatre de plata, esdevenint la segona comunitat autònoma més premiada, només per darrere de Navarra, que ha obtingut set medalles.

 

Els cellers guanyadors de l’or han estat 1+1=3 (que també s’ha endut una medalla de plata) i Domini de la Cartoixa. Hidalgo Albert, Celler Rendé Masdeu i L’Olivera Cooperativa han estat els guanyadors de les altres tres plates.

 

La lectura dels premis es va fer pública en l’obertura oficial de FIVE, que enguany celebra la seva primera edició virtual del 21 al 30 de juny. És la primera fira de vins ecològics realitzada a l’entorn virtual, i compta amb 56 cellers d’Espanya, Itàlia i França. A més, hi ha presència de cellers de tot tipus, com microcellers d’autor, una elaboradora de vi de taronja i cellers biodinàmics i naturals.

 

La iniciativa de fer la trobada a la xarxa vol promoure els vins ecològics tot reduint costos i fent la fira més accessible a productors i compradors. A més, l’organització pretén arribar d’aquesta forma a una franja més àmplia de públic.

 

www.five-bio.com

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE ROSAT PINOT NOIR


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation