Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Estats Units, el gran mercat dels vins i caves

dijous, 31 de gener de 2013
Estats Units, el gran mercat dels vins i caves

El mercat nord-americà s’ha convertit en el més gran del món en el sector de vins i caves, superant a França com a país més consumidor del món. Es tracta d’un mercat summament atractiu, però molt competitiu i complex.


L’exportació de vins i licors als Estats Units i la seva comercialització requereix una inversió considerable de treball i de diners, per assegurar-ne la introducció, però també la permanència en aquest. S’ha de tenir en compte a més a més l’estricta legislació dels Estats Units sobre begudes alcohòliques, així com el control burocràtic lligat a ella.

 

La Plataforma del vi o Catalan Wines USA és un projecte de promoció dels cellers catalans als Estats Units impulsat per ACC1Ó, que ofereix solucions logístiques (incloent-hi serveis d’assessorament, promoció, marketing i administració) i comercials (recerca activa de distribuïdors, serveis de suport i assessorament) per als cellers catalans que desitgin introduir els seus productes als Estats Units, o bé ampliar la seva xarxa comercial.

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 DÈFORA 2010 - DO PENEDÈS


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation