El segon volum de la col·lecció Més enllà del vi permet endinsar-se en el territori vitivinícola de la Conca de Barberà.
Segons els autors, aquest nou volum pot no ser “tan mediàtic com d’altres però està ple de valors humans, paisatges, història i tradició”. Mitjançant les visions personals dels seus protagonistes (cellers, cooperatives, el Monestir de Poblet), el llibre parla d’un territori que ha mantingut viu un dels monestirs cistercens més prestigiosos de la cristiandat (convertint-lo en una icona de gestió sostenible) i on es va crear el primer celler cooperatiu d’Espanya.
Entre d’altres coses, Més enllà del vi explica com el Viver de Celleristes de Barberà de la Conca ha mantingut viu el sentit de tradició i l’autenticitat amb la promoció de la singular varietat del trepat. S’hi afirma que la Conca de Barberà és “un territori vitivinícola amb passat esplendorós i un futur prometedor perquè té la fortalesa d’un present amb esperit i frescor”.
El llibre ja es pot trobar a diferents llibreries i als propis cellers de la Denominació d’Origen Conca de Barberà.
|