Vinum.cat
CAT | ESP | ENG
Catalunya, país de grans vins i caves
   Actualitat
Cellers
Enoturisme
Consells reguladors
 
 

Empordà, camins de vi

divendres, 10 de maig de 2013
Empordà, camins de vi

La Denominació d’Origen Empordà i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà han editat la publicació “Empordà, camins de vi”, que recull l’oferta enoturística de la DO.


El fulletó “Empordà, camins de vi” proposa tres itineraris per l’Alt i el Baix Empordà que recullen l’oferta enoturística de la zona. Els itineraris són ‘El camí del vi de l’Empordà’, que va de Roses a Capmany, ‘El camí del vi i el suro’, de Calonge a Cruïlles, i ‘El camí d’enllaç’, entre Cruïlles i Roses.

 

S’han editat 40.000 exemplars del fulletó “Empordà, camins de vi”, en català, castellà, francès i anglès. A la publicació promocional s’hi inclouen les dades principals dels cellers inclosos dins les rutes (prop d’una cinquantena), amb l’adreça, el telèfon de contacte o el web.

 

Però a més de la informació vitivinícola, el fulletó destaca altres atractius de les rutes, com els espais d’interès natural del Parc del Cap de Creus, l’Albera, les Gavarres o les Illes Medes, els museus Dalí de Figueres i el del Suro de Palafrugell o les ruïnes d’Empúries, així com la seva gastronomia.

 

Us podeu descarregar el fulletó “Empordà, camins de vi” aquí: www.doemporda.cat/uploads/Camins_de_vi_Do_Emporda_Enoturisme_Enoturismo_CAT_ENG.pdf

Comparteix-ho a:


  Tasta el vi o cava...

1+1=3 CAVA BRUT NATURE - MAGNUM


vinum.cat

  Visita el celler...

BODEGA MIQUEL JANÉ


Guardiola de Font-Rubí
vinum.cat

  Allotja't a...


vinum.cat 
vinum.cat  Wine in Moderation